HAVFRUEHELIKOPTER OG LANGTIDSBÆRER AF HÅB 2022


De to værker blev skabt til udstillingen "MENNESKET KROP OG PORTRÆT" , Kunstbygninge i Vrå der blev vist i efteråret 2022. De to værker har titlerne: ”Langtidsbærere af Håb” og ”Havfrue-helikopter”. De er på en måde kernen i det projektet hun er igang med - under den overordnede titel «Hyldest til sårbarheden.»
 
Havfruehelikopter (Vægrelief) 2022.  H 225 x L 125 x B 3-11cm - Polystyren/Glasfiber/Fundne objekter
Langtidsbærere af Håb (Skulptur) 2022. H 142 x L 225 x B 46 - Polystyren/Glasfiber/Polykarbonat

"Hendes blik ser roligt og lidt drømmende ud i rummet. Hun lader sig bære oppe og har tillid til, at hendes bærere under hende er trofaste og holder ud.

Langtidsbærere af håb. Alle skikkelserne er gennemsigtige og på en måde anonyme. Det er ikke deres personligheder, man lægger mærke til. Det er det, de gør – at de sætter alt ind på at bære denne havfrue oppe. Det er deres trofaste, kærlige handling, vi ser. Hendes blik ser roligt og lidt drømmende ud i rummet. Hun lader sig bære oppe og har tillid til, at hendes bærere under hende er trofaste og holder ud.

Langtidsbærere af håb. Alle skikkelserne er gennemsigtige og på en måde anonyme. Det er ikke deres personligheder, man lægger mærke til. Det er det, de gør – at de sætter alt ind på at bære denne havfrue oppe. Det er deres trofaste, kærlige handling, vi ser."

Fra præst Anne Ehlers prædiken, 13. søndag efter trinitatis, 2022, hvor hun taler om skulpturen "Langtidsbærere af håb"